KAIKKIIN YLI 20€ TILAUKSIIN ILMAINEN KIRJETOIMITUS JA YLI 59€ TILAUKSIIN ILMAINEN PAKETTITOIMITUS!

VAPETALO OY

VapeTalo Oy on 100% suomalaisomisteinen elintarviketiivisteiden tuotantoon sekä jälleenmyyntiin keskittynyt yritys.
Toimintamme on alkanut nykymuodossaan vuonna 2015.

Erotumme useista muista alan toimijoista mm. siten, että emme edes yritä tavoitella suurimman valikoiman titteliä tai yritä kahmia valikoimaamme esimerkiksi Suomen halvinta makutiivistettä. Me sen sijaan VapeTalolla panostamme ennen kaikkea laatuun ja tuotekehitykseen sekä omaan tuotantoomme.

Emme ole myöskään lähteneet mukaan ulkomaisten makutiivisteiden muotiralliin ja tähän meillä on erityisen hyvä syy:
Meille ei nimittäin riitä, että ulkomailta tulevissa myyntipuheissa vakuutellaan kuinka maukkaita tai turvallisia milloin mitkäkin makutiivisteet ovat.

Toinen lukunsa ovat olosuhteet joissa tuotteita vakuutellaan tuotettavan. Hienoja esitteitä sekä tarinoita nettiin tai sähköposteihin osaa tuottaa lähes kuka vain, mutta voiko niihin todella luottaa? Omat tuotantotilamme Oulussa sekä jatkuva laadunvalvonta takaavat sen, että tiedämme varmasti mitä myymme asiakkaillemme. Makutiivisteiden valmistusprosessi sekä tuotantotilamme ovat Suomen Ruokaviraston hyväksymät. Omavalvontamme lisäksi viranomaiset suorittavat tiloihimme satunnaisia valvontakäyntejä.  

Asiakkaanamme saat siis nauttia tasalaatuisista ja korkealuokkaisista tuotteista. Se on myös meidän asiakaslupauksemme.

 

PARAS MAKUTIIVISTE?

Tätä meiltä kysytään toistuvasti. Et varmaankaan ylläty kun kerromme, että sitä on mahdotonta sanoa; makuasioista kun ei voi kiistellä. Valikoimastamme löydät kuitenkin makutiivisteitä makuun kuin makuun ja siksi pidämmekin todennäköisenä, että lopulta oma suosikkimakusi löytyy juuri meidän valikoimasta.

Sulje
×
×

Ostoskori